roman-proza.com » ✅ Фантастика » Вічне життя Смерті, Лю Цисінь

Назва книги, Автор книги - "Вічне життя Смерті, Лю Цисінь"

Довгоочікуваний фінал трилогії «Пам'ять про минуле Землі» не залишить байдужим нікого. У масштабному, заворожливому полотні заключної частини читач знайде відповіді на споконвічні питання, які турбують кожного з нас: хто ми? звідки? куди прямуємо? 
Усе на світі скінченне: квантовомеханічні системи мають період напіврозпаду, людське життя не вічне, зорі невпинно еволюціонують, допоки не перетворюються на щось інше. І навіть, здавалося б, споконвічний Усесвіт не уникне обіймів Смерті. Людство, отримавши перемогу в першій сутичці з Трисолярисом, ствердилося у власній значущості й зважилося зазирнути в глибини космосу. 
Чи виявиться воно готовим до отриманих знань? Чи стане йому сил, мужності й завзяття не відвести погляду від чаруючої картини таємниць Буття?

Вічне життя Смерті, Лю Цисінь - <a href=Лю Цисінь - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Вічне життя Смерті, Лю Цисінь" (Лю Цисінь) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Вічне життя Смерті, Лю Цисінь" є популярною у жанрі ✅ Фантастика.