roman-proza.com » ✅ Фантастика » Князівство Трояндового Хреста, Марчін Швьонтковський

Назва книги, Автор книги - "Князівство Трояндового Хреста, Марчін Швьонтковський"

Можливо, що ми, як читачі, є свідками народження нового жанру - "політекономічного турбо фентезі". Політиці та економіці на сторінках цієї книги присвячено дуже багато місця, але це не зменшує інтерес до її героїв та їх нових пригод. "Фентезі" - бо на території Німеччини часів Тридцятирічної Війни з'являється "Рибний Пухир" через який не можна пройти ні зсередини, ні ззовні, а під цим бар'єром виникає Князівство з назви. Ті, хто вчив науковий комунізм у ВНЗ, впізнає ідеї Кампанелли та інших первинних комуністів. А "турбо" - бо події в цій книзі мчать з майже понадсвітовою швидкістю. Це другий том серії "Пси господні".

Князівство Трояндового Хреста, Марчін Швьонтковський - <a href=Марчін Швьонтковський - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Князівство Трояндового Хреста, Марчін Швьонтковський" (Марчін Швьонтковський) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Князівство Трояндового Хреста, Марчін Швьонтковський" є популярною у жанрі ✅ Фантастика / ✅ Наука, Освіта.