roman-proza.com » ✅ Фентезі » Володар Перснів. Частина перша.Братство Персня, Джон Рональд Руел Толкін

Назва книги, Автор книги - "Володар Перснів. Частина перша.Братство Персня, Джон Рональд Руел Толкін"

Величний твір Дж. Р. Р. Толкіна поєднує в собі героїчну романтику і наукову фантастику. Це захопливий пригодницький роман і водночас сповнена глибокої мудрості книга. То комічна й домашня, то епічна, а подекуди навіть страхітлива оповідь переходить через нескінченні зміни чудово описаних сцен і характерів. В основі цієї історії — боротьба за Перстень Влади, що випадково потрапив до рук гобіта Більбо Торбина. Саме цього Персня бракує Темному Володареві для того, щоб завоювати увесь світ. Тепер небезпечні пригоди випадають на долю Фродо Торбина, бо йому довірено цей Перстень. Він мусить покинути свій дім і вирушити в небезпечну мандрівку просторами Середзем’я аж до Судної Гори, що стоїть в осерді володінь Темного Володаря. Саме там Фродо має знищити Перстень і завадити втіленню лихого задуму.

Володар Перснів. Частина перша.Братство Персня, Джон Рональд Руел Толкін - <a href=Джон Рональд Руел Толкін - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Володар Перснів. Частина перша.Братство Персня, Джон Рональд Руел Толкін" (Джон Рональд Руел Толкін) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Володар Перснів. Частина перша.Братство Персня, Джон Рональд Руел Толкін" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.