roman-proza.com » ✅ Фентезі » Як завоювати сніжну відьму. Академія Торенвес, Марго Вольська

Назва книги, Автор книги - "Як завоювати сніжну відьму. Академія Торенвес, Марго Вольська"

Я всього лиш погодилась підмінити свою сестру і замість неї піти на зустріч з деканом. Хто ж знав, що це буде не ділова зустріч, а побачення! І що наш декан Есмонд Флейм – демон!
За одну вечерю я вмудрилась зіпсувати сестрі репутацію, ледь не спалила академію, зірвала магічний ритуал… А ще підписала магічний договір, не прочитавши його.
Тепер я, дівчина з нульовим магічним потенціалом, аспірантка академії Торенвес. І моя доля в руках підступного демона-декана.
Та я ще покажу на що здатна. Начувайся, Есмонде! Я тобі помщусь! Головне самій не закохатись…

___
Однотомник! Читається окремо.
В книзі будуть:
- героїня з характером
- сестра, яка бажає кращого, а виходить як завжди
- впертий герой

Історія Розанни: Як (не) закохатися в дракона.
Історія Аліси: Як підкорити вітряну відьму
Як завоювати сніжну відьму. Академія Торенвес, Марго Вольська - <a href=Марго Вольська - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Як завоювати сніжну відьму. Академія Торенвес, Марго Вольська" (Марго Вольська) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Як завоювати сніжну відьму. Академія Торенвес, Марго Вольська" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.