roman-proza.com » ✅ Фентезі » Місячний син. , Черкащенко Дарія

Назва книги, Автор книги - "Місячний син. , Черкащенко Дарія"

Тілоохоронець, це не легка робота, завжди увага, контроль ситуації, ризик... Ще важче справлятися з роботою, коли тебе поставили охороняти вередливу леді, яка постійно щось вигадує і не дає тобі спокою. Роні, молодий хлопець, який на відмінно закінчив своє навчання у гільдії найманців. Тепер на нього чекає перша робота - охороняти норовливу, але чарівну леді Лінару. Чи справиться він, чи не зірветься від її вигадок, чи не відвернеться на ревнивого кавалера, чи зможе захистити від раптової небезпеки? Всі відповіді далі, у цій невеликій фантастичній історії.
Місячний син. , Черкащенко Дарія - <a href=Черкащенко Дарія - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Місячний син. , Черкащенко Дарія" (Черкащенко Дарія) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Місячний син. , Черкащенко Дарія" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.