roman-proza.com » ✅ Фентезі » Ненавиджу драконів, Тетяна Гуркало

Назва книги, Автор книги - "Ненавиджу драконів, Тетяна Гуркало"

Він просто йшов додому, нікого не чіпав і про пригоди зовсім не мріяв. А те, що його все життя переслідували дрібні невдачі, то таке. Потрапляння в інший світ, це ж не дрібна невдача, правда? Вона все життя боролася з неслухняною магією і всього лише хотіла отримати помічника, щоб її нарешті перемогти. Але отримала щось не те. Можливо не тільки в магії справа? І можливо тільки вдвох вони зможуть свої невдачі перемогти. Чи не зможуть. Тут як пощастить. А дракони причому? А вони просто гади, чешуйчасті і насправді взагалі при всьому, тільки не зізнаються.
Ненавиджу драконів, Тетяна Гуркало - <a href=Тетяна Гуркало - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Ненавиджу драконів, Тетяна Гуркало" (Тетяна Гуркало) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Ненавиджу драконів, Тетяна Гуркало" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.