roman-proza.com » ✅ Фентезі » Основи некромантії. Академія темної магії, Велена Солнцева

Назва книги, Автор книги - "Основи некромантії. Академія темної магії, Велена Солнцева"

Я померла! Все саме так і було. Але як виявилося, Катерину Воронович не так просто вбити, цілком можливо я більш живуча ніж тарган, і в мене з'явилася унікальна можливість це з'ясувати. Заснувши в одному світі, я прокинулася в іншому - трохи божевільному, який щоразу намагається мене вбити, і звичайно трохи чарівному. Тепер мені доведеться познайомитися з новими людьми, і не тільки людьми, спробувати змінити свою долю, тому що від мене тут зовсім не в захваті. Головною умовою мого виживання був вступ до Академії темних сил, аби своїм невіглаством я їм випадково не зробила позачерговий кінець світу. Хоча хтось і без мене успішно намагається це зробити, і практично досяг успіху. Мені здається, що мене втягують у вельми погану історію.
Основи некромантії. Академія темної магії, Велена Солнцева - <a href=Велена Солнцева - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Основи некромантії. Академія темної магії, Велена Солнцева" (Велена Солнцева) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Основи некромантії. Академія темної магії, Велена Солнцева" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.