roman-proza.com » ✅ Фентезі » Обери мене, Тетяна Овчіннікова

Назва книги, Автор книги - "Обери мене, Тетяна Овчіннікова"

Моє життя було безтурботним, допоки у далекому королівстві, Лісовому Котячому краї, не надумали провести відбір наречених для принца. І хоч я не стану переможницею, бо у себе б лад дати зі спадкоємцями, проте участь узяти повинна. І поводитися пристойно. І вигідні знайомства завести. І ні в якому разі не зганьбити честь своїх Орлиних земель перед представниками інших королівств. Коли вирушала, то не мала жодних світлих сподівань. Але моя подорож виявилася зовсім не такою, як я очікувала. Я знайшла у чужому краї й друзів, і чоловіка, який змушує серце битися швидше. Двох чоловіків насправді, які не мають жодного стосунку до винуватця відбору. Тож тепер не мене, а я маю обирати того єдиного, з ким ладна провести все своє життя.
Обери мене, Тетяна Овчіннікова - <a href=Тетяна Овчіннікова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Обери мене, Тетяна Овчіннікова" (Тетяна Овчіннікова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Обери мене, Тетяна Овчіннікова" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.