roman-proza.com » ✅ Фентезі » З роду старої крові, Анна Мавченко

Назва книги, Автор книги - "З роду старої крові, Анна Мавченко"

Три світи – Високий, Середній і Нижній – століттями мирно співіснували. Безсмертні та смертні забули про існування одне одного, й кожен розвивав власні цивілізації без расової ворожнечі. Однак усе змінилося з приходом войовничого чужинця з Півночі – Інґвара Хродґейра – безсмертного лорда Скальдських земель. Завоювавши територію вільних племен і назвавши себе їх королем, він постав на порозі трьох людських королівств, готовий корити їх лезом. Та натомість назвав ціну миру: «Життя однієї слуги в обмін на життя мільйонів». Які мотиви керують таємничим лордом? Як його життя пов’язане з життям хворої дівчини, що рахує дні до своєї смерті? Які страшні секрети заховалися в поволоці минулого? А найголовніше – яке майбутнє збираються виткати для Корнелії всевидячі сестри норни? Дилогія безкоштовна!
З роду старої крові, Анна Мавченко - <a href=Анна Мавченко - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "З роду старої крові, Анна Мавченко" (Анна Мавченко) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "З роду старої крові, Анна Мавченко" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.