roman-proza.com » ✅ Фентезі » Глиняні ноги, Террі Пратчетт

Назва книги, Автор книги - "Глиняні ноги, Террі Пратчетт"

«Глиняні ноги» — третій роман із циклу «Варта» серії «Дискосвіт» Teppi Пратчетта.
Міська варта розпочинає нове розслідування! Правителя Ветінарі намагаються отруїти, анк-морпоркські сірі кардинали знову марять відновленням королівської влади і «ліплять» собі короля — хоча так чи так для міста це невдала ідея. Тим часом в Анк-Морпорку одне за одним стаються таємничі вбивства, в яких чи не єдиною зачіпкою є сліди білої глини. Серед містян зростає невдоволення ґолемами — бездушними фігурами з випаленої глини, які виконують важку роботу. Чи дійсно вони — лише знаряддя в чиїхось руках, а чи мають власний — злий або добрий — умисел? Так ми стаємо свідками зародження потужного руху ґолемів: з малої іскри свідомості до тривалої і дуже поміркованої визвольної боротьби.

Глиняні ноги, Террі Пратчетт - <a href=Террі Пратчетт - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Глиняні ноги, Террі Пратчетт" (Террі Пратчетт) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Глиняні ноги, Террі Пратчетт" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.