roman-proza.com » ✅ Історичний роман » Хазяїн Чортового млина, Кулик Степан

Назва книги, Автор книги - "Хазяїн Чортового млина, Кулик Степан"

Для тих, хто втомився від кровопролиття та смертей, трохи містики, романтики та кохання. Місцеві легенди розповідають про те, як багато років тому біля Татарської могили, якраз за переправою через річку Тясмин пропала валка, яка везла царські дари Кримському хану. Разом із скарбами. І з тих пір у тих місцях твориться щось дивне... Мисливці втрачають слід, дівки, що вирушили за грибами чи ягодами, блукають і довго не можуть вибратися зі, здавалося б, не такого й великого лісу. А нещодавно, у найближчих селах і зовсім біда трапилася - упир обявився... Приїхав козак із Січі, щоб подивитися на заповідану загиблим побратимом спадщину, а знайшов трохи більше – скарб, кохання та долю. Ну і купу пригод, ясна річ, на власу голову. Бо просто так нічого не дається.
Хазяїн Чортового млина, Кулик Степан - <a href=Кулик Степан - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Хазяїн Чортового млина, Кулик Степан" (Кулик Степан) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Хазяїн Чортового млина, Кулик Степан" є популярною у жанрі ✅ Історичний роман.