roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Ставка: ненависть, Горова Ольга

Назва книги, Автор книги - "Ставка: ненависть, Горова Ольга"

Дівчина, що мріє стати журналісткою та приїхала підкорювати столицю з Конотопа - 1 шт. Король університету - 1 шт, багатий, гарний, немов янгол, та душа компанії… Чи ні? Син ректора -1 шт, якого всі побоюються. Набурмосений та бісячий… Чи ні? Вони разом -- вибуховий коктейль! Як зрозуміти, хто щирий, а хто прикидається? Або, може, прикидаються обидва?.. Чи можливо при такому розкладі зберегти серце недоторканим? Та як знайти баланс між ненавистю та коханням, коли всередині все спалахує? Та головне питання -- чи закінчиться все в університеті?... #студенти #палко та пристрасно #напружені емоції  !! Заміна обкладинки !!
Ставка: ненависть, Горова Ольга - <a href=Горова Ольга - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Ставка: ненависть, Горова Ольга" (Горова Ольга) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Ставка: ненависть, Горова Ольга" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.