roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Я хворий тобою, Валерія Дражинська

Назва книги, Автор книги - "Я хворий тобою, Валерія Дражинська"

Ігнат: я не міг зрозуміти, чому не виходжу з машини і витріщаюся на цю дівчину. Звичайна. Можна навіть сказати, що мила. Фігура непогана. Вся ця проста констатація фактів раціонально прокручувалась у мене в голові. Я розумів, що маю багато справ. Потрібно зайти до свого офісу та зайнятися ними. Але продовжував сидіти, ні на мить не відриваючи від дівчини погляду. Зв'язався зі службою безпеки. Інформація мене не порадувала – вона була одружена. Мирослава: чоловік, що сидив за столом, не був моделлю з журналу. Його можна було б сміливо назвати звичайним, ось тільки існувало одне вагоме "але". Звірячий магнетизм. І коли гендиректор нарешті подивився на мене, виникло відчуття, ніби тисячі вольт тестостерону пройшли крізь тіло. - Ти звільнена! Історія друга Марата з роману "Фенікс"
Я хворий тобою, Валерія Дражинська - <a href=Валерія Дражинська - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Я хворий тобою, Валерія Дражинська" (Валерія Дражинська) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Я хворий тобою, Валерія Дражинська" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.