roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Хочу тебе на Новий рік, Дарина Міс

Назва книги, Автор книги - "Хочу тебе на Новий рік, Дарина Міс"

Ох, ця надзвичайна передноворічна атмосфера… Знаєте за що я обожнюю Новий рік? Застілля само собою звісно, але більше це прості та такі банальні речі. Приємне рипіння снігу під ногами, пощипування щік від морозу, запах мандаринок в кожній оселі, і… Несподіванки. Дива. Щось знайоме, але водночас таке бажане і дивне. Їхавши до батьків на Новий рік я чекала на будь-що, але точно не на зустріч зі своїм давнім знайомим. Ну як зі знайомим… Одного разу він дуже допоміг мені, і, схоже, тепер мій час повертати борги! Але чим закінчиться його «гра»?
Хочу тебе на Новий рік, Дарина Міс - <a href=Дарина Міс - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Хочу тебе на Новий рік, Дарина Міс" (Дарина Міс) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Хочу тебе на Новий рік, Дарина Міс" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.