roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Особливо небезпечний , Ніколь Кові

Назва книги, Автор книги - "Особливо небезпечний , Ніколь Кові"

-То чому ж ти забороняєш всім підходити до мене?-плачу я і торкаюсь пальцями його спини. Хлопець різко обертається і перехоплює мою руку, підтягнувши до себе. -Бо я не дозволю тобі бути щасливою, поки боляче мені.-гарчить він і відштовхує моє тіло від себе. Знову...-Я маю нову іграшку, Керр.-швидко продовжує Тернер і раптом дістає з-за спини пістолет, наставляючи на мене.-І я без вагань скористаюсь нею наступного разу, якщо помічу біля тебе когось. Я сіпаюсь і здається навіть не дихаю, доки дуло дивиться просто мені в груди. Нажаль я забула яким небезпечним і неприборкуваним буває Тернер. -Виклич собі таксі, Керр, ти їдеш додому. Або хтось сьогодні спіймає лобом кулю. Друга частина книги «Небезпечний»
Особливо небезпечний , Ніколь Кові - <a href=Ніколь Кові - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Особливо небезпечний , Ніколь Кові" (Ніколь Кові) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Особливо небезпечний , Ніколь Кові" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.