roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Оманливий рай, Світлана Литвиненко

Назва книги, Автор книги - "Оманливий рай, Світлана Литвиненко"

-Рідним не до вподоби, що я сама і постійно мене хочуть з кимось познайомити. А я не хочу ні з ким зустрічатися, а хочу залишатися незалежною,- Єва тяжко видихнула,- я так втомилася через все це. Мені набридло впиратися. -А чому ти хочеш бути сама?- Денису раптом стало і це цікаво. -Не твоя справа,- Єва підвелася із-за столу,- вже пройшло більше години. -Єво, сідай знову за стіл, бо маю до тебе ділову пропозицію. Допоможи мені, а я допоможу тобі. -Мабуть коньяк у перемішку з шампанським вже подіяли на тебе, бо ти починаєш говорити незрозумілі речі,- Єва все ж таки знову сіла за стіл.- У чому ми можемо один одному допомогти? Ти хоч зрозумів, що щойно сказав. -Я зовсім не п’яний. Слухай та не перебивай. Пропоную тобі деякий час побути моєю дівчиною, а я побуду твоїм хлопцем.
Оманливий рай, Світлана Литвиненко - <a href=Світлана Литвиненко - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Оманливий рай, Світлана Литвиненко" (Світлана Литвиненко) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Оманливий рай, Світлана Литвиненко" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.