roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Залежні від ненависті , Ксана Рейлі

Назва книги, Автор книги - "Залежні від ненависті , Ксана Рейлі"

Меліса закохалася у нареченого своєї сестри ще в підлітковому віці. Вона закопала свої почуття до нього глибоко у серці, адже він був для неї під забороною. Усе змінилося, коли сестра дівчини зрадила нареченому перед весіллям, через що він вирішив втекти в іншу країну. Меліса думала, що більше ніколи з ним не зустрінеться, але несподівано для усіх в компанії, у якій працює дівчина, з'являється новий бос. І це не хто інший, як той, у кого вона так давно закохалася. Але тепер з'явилася нова проблема — він ненавидить її, адже вона дуже сильно схожа на ту, що колись розбила йому серце.
Залежні від ненависті , Ксана Рейлі - <a href=Ксана Рейлі - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Залежні від ненависті , Ксана Рейлі" (Ксана Рейлі) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Залежні від ненависті , Ксана Рейлі" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.