roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Мій недолугий бос, Ксенія Стрілець

Назва книги, Автор книги - "Мій недолугий бос, Ксенія Стрілець"

- Я думав, що в цю суму вже входить ваша усмішка, - говорить так, наче кидає мені виклик. - Так, вона включає усмішку для італійців, а якщо швидко сплатите рахунок, то я буду усміхатись і вам, - нахабнію і розтягую губи в широченній штучній посмішці. - Домовились, - каже беземоційно і забирає з моїх рук рахунок. - Розвантажуйте, - звертається вже до ошелешених експедиторів. - Я ще не погодилась, - кажу розгублено, здивована швидкістю прийняття рішень цим чоловіком. - Ви назвали суму, я погодився. Рахунок буде оплачено за пів години, - розвертається та крокує в бік виходу, але взявшись за ручку, розвертається. - Збирайте валізу, виліт за два дні, деталі пришлю повідомленням, - і двері за ним зачиняються. Це була моя гра, тому як так вийшло, що я програла?
Мій недолугий бос, Ксенія Стрілець - <a href=Ксенія Стрілець - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Мій недолугий бос, Ксенія Стрілець" (Ксенія Стрілець) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Мій недолугий бос, Ксенія Стрілець" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.