roman-proza.com » ✅ Любовна фантастика » Крізь пекло, Валерія Дражинська

Назва книги, Автор книги - "Крізь пекло, Валерія Дражинська"

- Ти! - втомлено зітхнув я, відчинивши двері. - Я! - Якщо ти передумала, то вибрала для цього не найкращий час. - Владе, в мене пробле... - Ти хто? - влізла Сіона, виходячи з кімнати. Я дивився, як змінюється в неї погляд і нічого не робив. "Маленька, йди! Ти не уявляєш, у що намагаєшся вплутатися!" – я не застосовував своєї сили, лише подумки просив. - Ніхто! – пішла. Дурне передчуття обертається клацанням першого пострілу на вулиці. Бездумно вистрибую у вікно. Не встигаю! Куля, маючи фору, швидша. За мить до того, як закриваю дівчину своїм тілом, шматок металу все ж таки влучає в її тіло. Не звертаючи уваги на біль у спині від куль, я самозабутньо шепочу: - Маленька, не смій! Я знищу весь цей світ, якщо ти підеш! - мої погрози не порожні - знаю, що втрачу самовладання, якщо вона помре.
Крізь пекло, Валерія Дражинська - <a href=Валерія Дражинська - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Крізь пекло, Валерія Дражинська" (Валерія Дражинська) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Крізь пекло, Валерія Дражинська" є популярною у жанрі ✅ Любовна фантастика.