roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Неідеальна потраплянка, Ліра Куміра

Назва книги, Автор книги - "Неідеальна потраплянка, Ліра Куміра"

Потрапити в інший світ та привернути увагу самого імператора драконів? Можу, вмію, прак... зачекайте, а це що за похмурий буркун поруч із ним? Ах, перший радник... Ну, ми йому покажемо, хто тут головний. І нема чого на мене своїми страшними очима зиркати. Я, між іншим, у жіночому тераріумі майже десять років працювала. У тексті є: #потраплянка не подарунок, але й герой не надто добре себе поводив; #нашестя драконів, але ми їх швидко розсортуємо; #змови, інтриги та обман; #пристрасть, вибір і, звичайно ж, істинне кохання!
Неідеальна потраплянка, Ліра Куміра - <a href=Ліра Куміра - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Неідеальна потраплянка, Ліра Куміра" (Ліра Куміра) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Неідеальна потраплянка, Ліра Куміра" є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.