roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Магія без пам'яті , Мiла Морес

Назва книги, Автор книги - "Магія без пам'яті , Мiла Морес"

ЧЕТВЕРТА КНИГА ЦИКЛУ (можна читати окремо) - Що ви ходите за мною? Думаєте, я не бачу? Спостерігаєте, посміхаєтеся. Я і директору можу поскаржитися! Усміхається, дивлячись на мене згори. Начебто по-доброму, але трохи дивакувато. І підійшов надто близько, відчого стало ніяково. – Я йшов до виходу. Хіба це заборонено? – Коридор широкий. Ідіть собі де хочете, але не за моєю спиною і не так близько. Знову посміхається. Він що сміється з мене? - Ви що маніяк, містере як вас там? - Нотрил. - Та мені все одно! Відчепіться від мене! Відступаю, традиційно не повертаючись до потенційного ворога спиною. - Лаурі, - він спробував взяти мене за руку, я відскочила. - Маніяк, - відмахуюсь від нього. Він стоїть на місці вже без посмішки, - мені нехай і п'ятнадцять, але я не дурна!
Магія без пам'яті , Мiла Морес - <a href=Мiла Морес - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Магія без пам'яті , Мiла Морес" (Мiла Морес) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Магія без пам'яті , Мiла Морес" є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.