roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Чорний агат: Втрачена спадкоємиця , Ірина Кузьменко

Назва книги, Автор книги - "Чорний агат: Втрачена спадкоємиця , Ірина Кузьменко "

Хто вона? Звичайна дівчина, студентка, улюблена онука й донька, чи втрачена спадкоємиця з магічним даром з іншого світу? Яку таємницю приховують її рідні? Ховаючи свою магію, Мирослава живе, як пересічна людина у великому місті. Утім, дізнавшись таємницю родини та показавши силу чорного агату, вона опиняється в небезпеці. Полювання на спадкоємицю розпочинається. Хто переможе в цій боротьбі? А можливо, неждане кохання втрутиться у всі події… Обкладинка від Дарії Новицької :-)
Чорний агат: Втрачена спадкоємиця , Ірина Кузьменко  - <a href=Ірина Кузьменко - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Чорний агат: Втрачена спадкоємиця , Ірина Кузьменко " (Ірина Кузьменко) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Чорний агат: Втрачена спадкоємиця , Ірина Кузьменко " є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.