roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Трон. Імперія фальшивки, Аліна Скінтей

Назва книги, Автор книги - "Трон. Імперія фальшивки, Аліна Скінтей"

Сільсія спадкоємиця королівського трону, яка про це нічого не знає. Вона з легкістю закохується, не підозрюючи, що її хочуть використати. Адріан грає свою роль, задля отримання бажаного. Почуття не для нього. Він припускається страшної помилки, коли межа між грою та справжнім стирається. Роувен забороняє собі почуття, щоб виконати обов’язок перед короною. Зрештою, все йде шкереберть, коли він усвідомлює, що всі його дії були помилковими. Сільсії доведеться обрати, кому довіритися. Чи не стане цей вибір, найбільшим її шкодуванням в житті?!
Трон. Імперія фальшивки, Аліна Скінтей - <a href=Аліна Скінтей - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Трон. Імперія фальшивки, Аліна Скінтей" (Аліна Скінтей) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Трон. Імперія фальшивки, Аліна Скінтей" є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.