roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Слово темряви, Наталія Савінова (SiN eVa)

Назва книги, Автор книги - "Слово темряви, Наталія Савінова (SiN eVa) "

Заради перемоги над армією Відступників, дві ворогуючі імперії вкладають договір примирення, за яким світла принцеса Луна повинна стати нареченою кронпринца Темної імперії. Але Темніан не бажає цього і знімає свою кандидатуру, надаючи перевагу полю бою. Юна принцеса залишається у імператорському палаці темних на два тижні, щоб знайти достойну заміну та провести заручини. Вона хоче повернутись у Місячну долину і стати вічною жрицею Світла, але сама того не розуміючи, привертає до себе увагу найсильніших темних, що готові вбивати заради неї. Чи зможе чиста світла принцеса вижити в лігві темряви і не втратити себе, коли зустрінеться з самим Дияволом? Чи зможе вона побачити світло у пітьмі і змінити про себе враження маршала Темної імперії? Чи зможе цинічний кронпринц закохатися у світлу?
Слово темряви, Наталія Савінова (SiN eVa)  - <a href=Наталія Савінова (SiN eVa) - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Слово темряви, Наталія Савінова (SiN eVa) " (Наталія Савінова (SiN eVa)) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Слово темряви, Наталія Савінова (SiN eVa) " є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.