roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Темний спадок.Пробудження, NikaLerina

Назва книги, Автор книги - "Темний спадок.Пробудження, NikaLerina"

Кетріс завжди мріяла стати цілителькою і вести спокійне життя, але її плани руйнуються, коли вона випадково опиняється не в тому місці, і не в той час. Темрява навколо згущується, і ворог стає ближчим з кожним кроком. У цій боротьбі між світлом і тінню, вона повинна вирішити, кому можна довіряти, і чи зможе вона перемогти зло, перш ніж воно поглине все. Магія, пристрасть і смертельна небезпека - Кетріс має вибрати свій шлях у світі, де жоден вибір не є простим, і кожна помилка може стати фатальною. Це моя перша книга, тому приймаю з повагою всі зауваження, може редагуватися в процесі. Продовження викладаю по мірі написання.
Темний спадок.Пробудження, NikaLerina - <a href=NikaLerina - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Темний спадок.Пробудження, NikaLerina" (NikaLerina) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Темний спадок.Пробудження, NikaLerina" є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.