roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Вибухова парочка, Аріна Вільде

Назва книги, Автор книги - "Вибухова парочка, Аріна Вільде"

Кирило - бабій і гуляка, він звик брати від життя все поки молодий: вечірки, клуби і красиві дівчата. Але що робити, якщо на голову раптово звалилося спадщина у вигляді цілого заводу і особиста помічниця на додачу? Забути про розваги, відпочинок на островах і стати трішки відповідальнішими?
Або скинути всі справи на тендітні дівочі плечі і поїхати в кругосвітню подорож? Кирило так би й зробив, якби не тиран в спідниці, яка стежить за кожним його промахом, не дає спокою навіть у снах, і яку, згідно із заповітом, він не має права звільнити.

Розклад виходу глав: через день.

У книзі є:
# чоловік_котрий_знает_как_смачно_готувати
# жінка_яка_любить_командувати
# три_кота
# три_пса
# тайни_інтриги
# противостояння_героїв
Вибухова парочка, Аріна Вільде - <a href=Аріна Вільде - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Вибухова парочка, Аріна Вільде" (Аріна Вільде) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Вибухова парочка, Аріна Вільде" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи / ✅ Сучасний любовний роман.