roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Леді для герцога, Неталі МакКензі

Назва книги, Автор книги - "Леді для герцога, Неталі МакКензі"

Двадцять років тому їхні батьки уклали договір про шлюб дітей. Такий "подарунок" виклика в Крістофера палку ненависть до нареченої. Але термін договору спливає за кілька місяців. Він мусить одружитися або втратить спадок.
На запрошення батька нареченої герцог Холстон їде в маєток нареченої. Очікується, що там вони мають познайомитись. Та на затятого гульвісу чекає несподіванка у вигляді подруги нареченої. Тепер він стоїть перед вибором: ненависна дружина та спадок чи істинне кохання та втрата всього. Обираючи, він не незнає, що незалежно від вибору результат буде той самий. І чи зможе він прийняти це дізнавшись правду?
Леді для герцога, Неталі МакКензі - <a href=Неталі МакКензі - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Леді для герцога, Неталі МакКензі" (Неталі МакКензі) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Леді для герцога, Неталі МакКензі" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи / ✅ Історичний любовний роман.