roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Угода на щастя, Анна Юняєва

Назва книги, Автор книги - "Угода на щастя, Анна Юняєва"

Що я роблю в цьому місці? Навіщо прийшла? Мабуть, пізно вже ставити ці питання переступивши поріг бару. В таких закладах я не постійний гість та сьогодні мене привели мої ноги самі, не пам’ятаю як добралася сюди, хочеться забутися від побаченого.  Спогади спливають один за одним і я вже не в силах це зупинити.  – Щось бажаєте, міс? – запитав мене бармен, проте я не поспішала відповідати, все так раптом звалилося на мою голову. – Вам налити чогось? – бармен знову звернувся до мене.  – Так, Jack Daniels Honey, будьте ласкаві. – нарешті сказала, проте не впізнаю свій голос. Раніше він був впевнений, а зараз я не впізнаю голос цієї жінки. Такий рівнодушний, беземоційний та тихий. Бармен поставив мою склянку з напоєм, я взяла її в руку та розглядала, навіть, не спробувавши.
Угода на щастя, Анна Юняєва - <a href=Анна Юняєва - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Угода на щастя, Анна Юняєва" (Анна Юняєва) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Угода на щастя, Анна Юняєва" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи.