roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Няня для доньки мільйонера, Аліса Рей

Назва книги, Автор книги - "Няня для доньки мільйонера, Аліса Рей"

– Я залишаюся! – Не так швидко, Катерино! Ви мені не підходите, – заявляє Корсаков, а у мене починає закипати мозок. – І що тепер? Якщо я тобі не підходжу, то штраф ти платити будеш? – питаю з надією. – Ні, звісно ж, – фиркає. – Відбір няні був дуже серйозним. Твоя агенція запевнила мене, що ти професіонал. Але зараз я розчарований. Як думаєш, хто має платити за моє розчарування? – У тебе що, все в грошах вимірюється? – ціджу роздратовано. – Практично, – Артур почувається переможцем у цій ситуації і нахиляється вперед, щоб бути ближче до мене. – У тебе немає вибору, Катерино. Якщо хочеш працювати тут, тримай свій норов за сімома замками. І найголовніше – звертайся до мене на “ви”.
Няня для доньки мільйонера, Аліса Рей - <a href=Аліса Рей - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Няня для доньки мільйонера, Аліса Рей" (Аліса Рей) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Няня для доньки мільйонера, Аліса Рей" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи.