roman-proza.com » ✅ Любовні романи » По сусідству з дияволом, Наталія Савінова (SiN eVa)

Назва книги, Автор книги - "По сусідству з дияволом, Наталія Савінова (SiN eVa) "

Чи добре ви знаєте своїх сусідів? Достатньо щоб довіряти їм? Допустимо що так. А що коли ваш новий сусід виявиться диявольськи гарним чоловіком, якому ви врятеєте життя. Його друзі будуть виглядати як головорізи та явні бандити. Що коли ваш сусід буде постійно приходити до вас під приводом випити кави, і виснажуватиме спалахами дивної поведінки?Теж нічого незвичайного? А що станеться, якщо ви будете змушені відрекомендувати свого сусіда як єдиного брата і він підіграє вам? Нічого страшного чи не так? Тільки у світі нічого не буває так просто. Кожна наша дія веде за собою наслідки, від яких усі ілюзії руйнуються та відкриваються страшні таємниці.
По сусідству з дияволом, Наталія Савінова (SiN eVa)  - <a href=Наталія Савінова (SiN eVa) - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "По сусідству з дияволом, Наталія Савінова (SiN eVa) " (Наталія Савінова (SiN eVa)) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "По сусідству з дияволом, Наталія Савінова (SiN eVa) " є популярною у жанрі ✅ Любовні романи.