roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Наснися мені, Олександра Малінкова

Назва книги, Автор книги - "Наснися мені, Олександра Малінкова"

Якщо мені ще колись насниться вродливий незнайомець, краще одразу з’їсти свій закордонний паспорт. А замість того, щоб переїхати навчатися до Англії, пересидіти десь у диких лісових хащах, або у сільському бабусиному будиночку за 30 км. від цивілізації. Хоча, кого я обдурюю? Здається, він знайде мене й там… Чи могла я передбачити, якими пригодами для мене обернеться просте прохання моєї сестри пригледіти за її помешканням. І що сон на новому місці справді буде пророчим… Чорновик. Хепіенд. Дуже гаряче. Візуалізація.
Наснися мені, Олександра Малінкова - <a href=Олександра Малінкова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Наснися мені, Олександра Малінкова" (Олександра Малінкова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Наснися мені, Олександра Малінкова" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи.