roman-proza.com » ✅ Міське фентезі » Заручені магією, Катаріна Рейніс

Назва книги, Автор книги - "Заручені магією, Катаріна Рейніс"

- Славо! – почулося з коридору. – Славо, чим ти там займаєшся? Чому так довго? Робочий день уже десять хвилин, як закінчився… Ой! Фу!.. Що ти робиш? - Обтинаю покійнику нігті, хіба не бачиш? – відповідаю спокійним голосом, продовжуючи своє діло. Так-так, покійники – це моя робота! Я – патологоанатом, а ще відьма! Справжня відьма, проте про цей бік мого життя відомо лише одиницям. Запитаєте, як можна поєднати настільки різні професії? Та, нормально! Особливо, якщо на горизонті не маячать всякі там некроманти! Весела історія двох протилежностей. А, як відомо, протилежності притягуються! Цікаво, що з цього вийде?
Заручені магією, Катаріна Рейніс - <a href=Катаріна Рейніс - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Заручені магією, Катаріна Рейніс" (Катаріна Рейніс) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Заручені магією, Катаріна Рейніс" є популярною у жанрі ✅ Міське фентезі.