roman-proza.com » ✅ Міське фентезі » Звільни мене опівночі, Айрін Ван

Назва книги, Автор книги - "Звільни мене опівночі, Айрін Ван"

Ми звикли вірити, що новорічна ніч повна приємних сюрпризів й святкової магії, та для мене вона обернулась справжнім жахіттям, яке тепер переслідуватиме мене до кінця моїх днів. Я випадково звільнила монстра й зайняла його місце, потрапивши у пастку, яка відібрала у мене геть усе. Для всіх я зникла, наче мене ніколи й не існувало. Тепер я, наче примара без минулого, майбутнього й без жодних засобів для існування. Чи вдасться тепер звільнитись? Чи варто вірити тим, хто запропонує свою допомогу? Та й чи виявляться так звані рятівники кращими за монстра, якого з моєю допомогою намагатимуться повернути у пастку? # пригоди й таємниці; # вампіри; # непередбачувані повороти; # владний, зухвалий герой; # сильні почуття.
Звільни мене опівночі, Айрін Ван - <a href=Айрін Ван - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Звільни мене опівночі, Айрін Ван" (Айрін Ван) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Звільни мене опівночі, Айрін Ван" є популярною у жанрі ✅ Міське фентезі.