roman-proza.com » ✅ Міське фентезі » Отець всіх лис, Марк Лапкін

Назва книги, Автор книги - "Отець всіх лис, Марк Лапкін"

У письмі я концентрувався на тому, чого не повинно бути, тому в даній книжці не знайдеться: любовних сюжетів і родинних зв'язків, дружби і повчань, інтриг і зрад, поворотів сюжету і розвитку персонажів, а також збочень і діалогів між жінками. Книга відкривається епілогом, що економить ваш час. Решта сто тисяч слів - це відповідь на єдине запитання, частини якого розкидані по сторінках. Нехай ця книжка звалиться на вас так само несподівано, як «Статистичні данні про геїв та лесбіїок», що мені трапилися в твердій палітурці за 10 гривень у 2017 році. (обкладинка і всі ілюстрації - Софія Климович)
Отець всіх лис, Марк Лапкін - <a href=Марк Лапкін - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Отець всіх лис, Марк Лапкін" (Марк Лапкін) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Отець всіх лис, Марк Лапкін" є популярною у жанрі ✅ Міське фентезі.