roman-proza.com » ✅ Містика/Жахи » ХелловІн , Arachne

Назва книги, Автор книги - "ХелловІн , Arachne "

Хеллоуїн свято в Гленморі: барвисті феєрверки, сміх дітей, що випрошують солодощі, прикрашені будинки. Сім'я О'Коннор готується до свята, ставлячи величезний гарбуз (О'Грім) перед будинком. Дідусь Фергус попереджає всіх, що такі гарбузи можуть розбудити давні парфуми, але його ігнорують. Коли сім'я лягає спати, гарбуз починає оживати. Спочатку її дії здаються невинними: вона лякає кішку, переміщає предмети в будинку, перетворює сімейні прикраси на щось моторошне. Прикрашені скелети починають рухатися та танцювати і несподівано починають жартівливо передражнити членів родини. Каспер, спостерігаючи за ситуацією, розуміє, що гарбуз це серйозна загроза. У комедійному стилі він починає боротися з нею: намагається сховати гарбуз, відволікати його увагу, використовувати магічні заклинання.
ХелловІн , Arachne  - <a href=Arachne - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "ХелловІн , Arachne " (Arachne) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "ХелловІн , Arachne " є популярною у жанрі ✅ Містика/Жахи.