roman-proza.com » ✅ Молодіжна проза » Б’юсь об заклад, моя?, Рошаль Шантьє

Назва книги, Автор книги - "Б’юсь об заклад, моя?, Рошаль Шантьє"

— А якщо он та? — киває мені за спину і доводиться обернутися, щоб помітити двох студенток, що виходять з будівлі універу. — Та, яка темненька? - трохи опустивши сонцезахисні окуляри з перенісся, розглядаю. — Не на мій смак. — Ні, це дівчинка Аланьєва. Я про білявку. — Хм… Цікавий екземпляр. — І це чиста правда. Пальці поколює від азарту, що раптом охопив мене, як часто буває в цьому випадку. — Бачу, — киває, — То згоден? — він дивиться вичікувально, з жахливою усмішкою. Який дитячий садок! Нам що, вперше? — Які терміни? — відповідаю з готовністю і ще раз обертаюся, простежуючи поглядом за дівчиною. — Не поспішай! — ми б'ємо по руках і сідаємо по машинах. Гра почалася. • • • Історія Аріни Туманової та Макара Вітрова. Самостійна історія. Перша книга дилогії. Читати можна окремо, але нащо?)
Б’юсь об заклад, моя?, Рошаль Шантьє - <a href=Рошаль Шантьє - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Б’юсь об заклад, моя?, Рошаль Шантьє" (Рошаль Шантьє) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Б’юсь об заклад, моя?, Рошаль Шантьє" є популярною у жанрі ✅ Молодіжна проза.