roman-proza.com » ✅ Молодіжна проза » Контракт на нове життя, Анна Ліє Кейн

Назва книги, Автор книги - "Контракт на нове життя, Анна Ліє Кейн"

Змогла втекти від чоловіка-тирана? Тоді доведеться сховатися там, звідки він не зможе дістати, навіть підключивши всі свої зв'язки. Зустріла там зарозумілого демона, який програв парі й став ректором Академії Проклятих? Доведеться змиритися і з цим для того, щоб не повернутися до своєї золотої клітки, що збудував психопат. Виявилася втягнута в заплутану історію зі смертю ректора, погрозами викладачам і прокляттям, що з'явилося в Академії? Потрібно буде виявити кмітливість і з'ясувати, хто і навіщо намагається розібрати по камінчику твій вимушений притулок. Головне, зрозуміти, що робити тоді, коли контракт на роботу закінчиться, а чоловік з'явиться на порозі, бажаючи повернути собі свій скарб. Друга книга циклу: «Рубінова тінь минулого»
Контракт на нове життя, Анна Ліє Кейн - <a href=Анна Ліє Кейн - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Контракт на нове життя, Анна Ліє Кейн" (Анна Ліє Кейн) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Контракт на нове життя, Анна Ліє Кейн" є популярною у жанрі ✅ Молодіжна проза.