roman-proza.com » ✅ Молодіжна проза » Барсику, де мій заєць?, Тіна Вітовт

Назва книги, Автор книги - "Барсику, де мій заєць?, Тіна Вітовт"

Сходив на полювання називається. Одне нахабне дівчисько перед самим носом мою здобич вкрало, та ще й притензії мені виставляє. І це все, на секундочку, на моїй землі. Де та дрібнота тільки взялася? І з її появою моє життя пішло шкереберть. * * * - Не зрозумів, ти що, тут полюєш не перший раз? - Який здогадливий, - закочує свої великі темні очі, - ти точно барс? - Ти знущаєшся? А хто я по-твоєму? - Рухаєшся дуже голосно, ти мені ще зайця винен, - тицяє в мене пальчиком, та вона знущається з мене. - Якого ще зайця? - ну здивувала, про що вона, ніякого зайця я не ловив. - Того що ти сполохав, коли через кущі ліз, мов ведмідь клишоногий, - і ще регоче, от зараза мала, я тобі твого гарненького хвостика ще накручу, просити пробачення будеш.
Барсику, де мій заєць?, Тіна Вітовт - <a href=Тіна Вітовт - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Барсику, де мій заєць?, Тіна Вітовт" (Тіна Вітовт) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Барсику, де мій заєць?, Тіна Вітовт" є популярною у жанрі ✅ Молодіжна проза.