roman-proza.com » ✅ Молодіжна проза » Наказати серцю, Богдана Малкіна

Назва книги, Автор книги - "Наказати серцю, Богдана Малкіна"

Ярослав забрав моє серце й жорстоко розтоптав його. Я думала, що наші шляхи більше ніколи не перетнуться, але помилилася. Тепер розумію, що почуття до цього хлопця нікуди не зникли. То що це? Випадкова зустріч чи доля? Тоді чому він знову робить мені боляче? Чому хоче, аби я бачила його з іншою? Щоб довести, що йому байдуже? Чи відплатити мені за те, чого я не робила? Хай там як, а я мушу наказати серцю не кохати Ярослава, адже бачити його з іншою занадто боляче. Безкоштовна коротка історія.
Наказати серцю, Богдана Малкіна - <a href=Богдана Малкіна - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Наказати серцю, Богдана Малкіна" (Богдана Малкіна) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Наказати серцю, Богдана Малкіна" є популярною у жанрі ✅ Молодіжна проза.