roman-proza.com » ✅ Наука, Освіта » Подолати страх близькості, Ілсе Санд

Назва книги, Автор книги - "Подолати страх близькості, Ілсе Санд"

Щоб тебе не вдарили — вдар першим. Або вдягни непробивну броню на своє серце, щоб його не розбили. Чи врятує це від болю розчарувань? Авжеж. Та чи зробить це тебе щасливим? Навряд. Щодня у коханні, побутовому спілкуванні, офісних контактах ми несвідомо застосовуємо стратегії самозахисту — ­механізми, які начебто рятують нас від ударів. А на­справді — стають на заваді хороших, близьких стосунків. Ми замикаємося, віддаляємося, ховаємося від повноцінного життя. Психологиня Ілсе Санд навчить вас розпізнавати та долати негативні стратегії захисту, деструктивний досвід минулого і страх відкривати внутрішнє «я».

Подолати страх близькості, Ілсе Санд - <a href=Ілсе Санд - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Подолати страх близькості, Ілсе Санд" (Ілсе Санд) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Подолати страх близькості, Ілсе Санд" є популярною у жанрі ✅ Наука, Освіта.