roman-proza.com » ✅ Наука, Освіта » Мій бос — ідіот, Томас Еріксон

Назва книги, Автор книги - "Мій бос — ідіот, Томас Еріксон"

Томас Еріксон (Thomas Erikson) — шведський журналіст і письменник, психолог із соціальних комунікацій, біхевіорист та особистий тренер. Як письменник він дебютував у 2011 році з кримінальною серією про біхевіориста Алекса Кінга. Написав дві науково-популярних книжки про спілкування та поведінку людей — «В оточенні ідіотів» і «В оточенні психопатів».
У книжці «Мій бос — ідіот» Еріксон поділяє начальство за способом їх керування, спілкування та поведінки на чотири кольорових типи — червоний, жовтий, зелений і синій. Він описує теорії та методи, за допомогою яких люди на своїх робочих місцях вибудовують функціональне діалогічне спілкування.
Також ідеться й про те, як важко виконувати свою роботу, коли бос — ідіот. На прикладах докладно розглянуто погане керування, однак звертається увага й на те, що підлеглий може з цим зробити.

ISBN 978-966-03-7971-8 (Шедеври нон-фікшн)
ISBN 978-617-551-379-8
Copyright © Thomas Erikson, 2018
© М. Яковлєв, переклад українською, 2020
© М. Мендор, художнє оформлення, 2020
© Видавництво «Фоліо», марка серії, 2019

Мій бос — ідіот, Томас Еріксон - <a href=Томас Еріксон - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Мій бос — ідіот, Томас Еріксон" (Томас Еріксон) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Мій бос — ідіот, Томас Еріксон" є популярною у жанрі ✅ Наука, Освіта.