roman-proza.com » ✅ Наукова фантастика » Екстремофіл, Алан Кервін

Назва книги, Автор книги - "Екстремофіл, Алан Кервін"

Майбутнє. Після ряду катастроф і пандемій влада від малоефективних національних урядів переходить до Глобальної Ради Корпорацій, яка опікується добробутом всіх жителів планети незалежно від раси й походження, задля чого здійснюються чіпування і часткове переселення. Частина жителів Долини, в минулому процвітаючого регіону, яка не забажала переселятися на запропоновані території, потрапляє у скрутне становище, оскільки через спалах невідомого вірусу опиняється в ізоляції. Група містян вирішує збити вантажне судно, щоб прорвати блокаду. Дорогою вони знаходять незвичайний ТРОФЕЙ, який згодом виявляється ціннішим за решту знахідок. Обкладинка та ілюстрації — ШІ Проди двічі на тиждень.
Екстремофіл, Алан Кервін - <a href=Алан Кервін - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Екстремофіл, Алан Кервін" (Алан Кервін) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Екстремофіл, Алан Кервін" є популярною у жанрі ✅ Наукова фантастика.