roman-proza.com » ✅ Підліткова проза » Сонце, молодість, салют, Світлана Бонд

Назва книги, Автор книги - "Сонце, молодість, салют, Світлана Бонд"

Кожне літо Діана приїжджає в дитячий табір "Салют" разом із друзями. Робота вожатими стала для них ковтком свіжого повітря, а це місце - другою домівкою. Навіть тривала сварка з колегами не вплинула на їхнє бажання повертатися сюди з року в рік. Неприязнь між двома компаніями молодих вожатих виливалася в багато підстав і невдач, незважаючи на це, вони чудово спрацьовувалися і лише підігрівали атмосферу літньої пригоди. Іноді наставали моменти перемир'я, коли пригнічуючи злість, вони змушені були працювати в команді. Обставини все частіше зіштовхували їх разом, давши можливість помиритися, і забути всі незгоди. Варто лише скористатися нею.
Сонце, молодість, салют, Світлана Бонд - <a href=Світлана Бонд - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Сонце, молодість, салют, Світлана Бонд" (Світлана Бонд) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Сонце, молодість, салют, Світлана Бонд" є популярною у жанрі ✅ Підліткова проза.