roman-proza.com » ✅ Публіцистика » Лексикон націоналіста та інші есеї, Микола Юрійович Рябчук

Назва книги, Автор книги - "Лексикон націоналіста та інші есеї, Микола Юрійович Рябчук"

Ця збірка публіцистики є наскрізним і далекоглядним поглядом на минуле, теперішнє і майбутнє України в політичному та культурному аспектах. Автор філігранно описує феномени українських реалій, зокрема аналізує майдани України (2004 і 2013 років), розглядає кризу української еліти, кризу ідентичності українців за національністю і/або громадянством, а ще деталізує у фактах СССРівську залізну завісу ХХ століття у сфері культури та літератури зокрема.
Більшість із цих есеїв були надруковані у періодиці, найчастіше — англійською й українською, деколи польською та німецькою, а подеколи — і таким екзотичними мовами, як фарсі, турецька і каталонська. Усі українські версії автор підготував з надією на синергійний ефект зібраних під однією обкладинкою особистих дослідів та переживань — з надією на пробудження із совєтського оманного сну, який ще не розвіявся.
Для широкого кола читачів.

Лексикон націоналіста та інші есеї, Микола Юрійович Рябчук - <a href=Микола Юрійович Рябчук - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Лексикон націоналіста та інші есеї, Микола Юрійович Рябчук" (Микола Юрійович Рябчук) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Лексикон націоналіста та інші есеї, Микола Юрійович Рябчук" є популярною у жанрі ✅ Публіцистика / ✅ Наука, Освіта.