roman-proza.com » ✅ Публіцистика » На землі кленового листу, Левко Лук'яненко

Назва книги, Автор книги - "На землі кленового листу, Левко Лук'яненко"

Книжка народного депутата України розповідає про заснування українського посольства в Канаді, про труднощі народження дипломатичної служби та сферу дипломатичних відносин.
Тема становлення національної дипломатичної служби досі в українській літературі не висвітлювалась. Міркування автора про своєрідний жанр книги детально викладено в післямові, що, в свою чергу, спонукало видавництво максимально зберегти оригінальність авторської лексики, стилю, композиції, смислової (логічної) організації текстового матеріалу.

На землі кленового листу, Левко Лук'яненко - <a href=Левко Лук'яненко - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "На землі кленового листу, Левко Лук'яненко" (Левко Лук'яненко) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "На землі кленового листу, Левко Лук'яненко" є популярною у жанрі ✅ Публіцистика.