roman-proza.com » ✅ Різне » Останні 24 години, Тетяна Вітер

Назва книги, Автор книги - "Останні 24 години, Тетяна Вітер"

Уявіть, що вам залишилося менше доби до кінця світу. Стискає в грудях від усвідомлення невідворотного. У цей останній день ви не можете знайти відповіді на питання про те, як це — не існувати. Ви намагаєтеся впоратися з тяжкістю думок, поки новини повідомляють про те, що могло би бути лише вигадкою наукових фантастів. Але ж ні... В останні 24 години людство дізнається більше про себе, ніж про всесвітні катастрофи. Твір створено в рамках міні-конкурсу від IRMA SKOTT - напиши твір #останній_день_на_землі, щоб показати нікчемність і крихкість нашої планети перед безмежним космосом.
Останні 24 години, Тетяна Вітер - <a href=Тетяна Вітер - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Останні 24 години, Тетяна Вітер" (Тетяна Вітер) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Останні 24 години, Тетяна Вітер" є популярною у жанрі ✅ Різне.