roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Дитина для голови мафії, Anitvela Ki

Назва книги, Автор книги - "Дитина для голови мафії, Anitvela Ki"

—Ще трохи, забігти за ріг, піднятися сходами і я залишуся одна! — билося в голові. —Стій, дурепа! — кричить мені позаду Метью. Зупинятись я не збираюся, як раптом чую звуки пострілів. Застигла. Встала як той стовп. Повернулася. Встигла побачити геледваген і перевести погляд на Метью. Лежить на землі у неприродній позі. Ноги самі зриваються до нього. До людини, від якої бігла п'ять років тому і яку досі люблю. —Ні, не смій вмирати! — кричу я йому й плачу. —Не залишай мене, не залишай нас з Майєю! — у серцях кричу, а він закриває повіки.
Дитина для голови мафії, Anitvela Ki - <a href=Anitvela Ki - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Дитина для голови мафії, Anitvela Ki" (Anitvela Ki) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Дитина для голови мафії, Anitvela Ki" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.