roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Від любові до ненависті, Крістіна Жиглата

Назва книги, Автор книги - "Від любові до ненависті, Крістіна Жиглата"

– Ярова звільнили, – повідомляє мені сестра, під час чергового дзвінка. - Його люди приходили до мене і питали про тебе... Що ти вже наробила, Рорі? Чому він шукає тебе? Я судорожно ковтаю, відчуваючи, як серце прискорює ритм. - Нічого... Я просто його зрадила, - шепочу безпристрасним голосом, повільно осідаючи на підлогу. День, якого я боялася більше смерті, настав і тепер… На мене чекає відплата. *** Щоб врятувати свою молодшу сестру та матір, я дала свідчення проти чоловіка, якого одного разу дуже сильно любила. Я досі не можу сказати правду і не можу нічого змінити, а тільки тікати… Ось тільки після того, як ЙОГО звільнили, у мене зовсім не залишилося шансів на порятунок, бо тепер у руках чоловіка величезна влада та гроші! А ще… Він мене ненавидить.
Від любові до ненависті, Крістіна Жиглата - <a href=Крістіна Жиглата - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Від любові до ненависті, Крістіна Жиглата" (Крістіна Жиглата) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Від любові до ненависті, Крістіна Жиглата" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.