roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Хочу тебе кохати, Олена Тодорова

Назва книги, Автор книги - "Хочу тебе кохати, Олена Тодорова"

- Ти винна мені двадцять дев'ять днів. Разом. - Жартуєш?! Я поруч із тобою і п'яти хвилин бути не бажаю! - Ні, не жартую. Гранично серйозний. Ти ж сама все це тоді придумала. Слово своє тримаєш? Доведеться віддавати. Я щойно повернулася в академію. Думала, що хлопцеві, який у минулому розбив мені серце, я більше не цікава. Але він вимагає повернути борг - двадцять дев'ять днів мого життя. Колись я обіцяла провести їх із ним. І тепер, на мій жах, він має намір використати кожну секунду.
Хочу тебе кохати, Олена Тодорова - <a href=Олена Тодорова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Хочу тебе кохати, Олена Тодорова" (Олена Тодорова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Хочу тебе кохати, Олена Тодорова" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.