roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Не втрать мене, Вікторія Франко

Назва книги, Автор книги - "Не втрать мене, Вікторія Франко"

Еліна: Кохання, відданість, довіра... Це точно не про мене. Я волію й надалі уникати цього, аніж бути розбитою стражданнями та втратою. Триматися від усіх на відстані — ось де мій спокій. Я не вірю в любов, бо її не існує. Чи це лише я досі її не відчула? Назар: Мені вистачило лише одного погляду... і я закохався в неї. Красива, граційна, неприступна… Байдуже, що вона трохи старша за мене, адже хіба це перепона? Більшою проблемою я вважав фортецю в її душі, якою вона себе відгородила. Здатися і забути? Чи все ж до збиття рук пробиватися до її серця?
Не втрать мене, Вікторія Франко - <a href=Вікторія Франко - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Не втрать мене, Вікторія Франко" (Вікторія Франко) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Не втрать мене, Вікторія Франко" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.